Ernstig ongeval op N332 bij Laren Ge twee gewonden. (Video)

Laren Ge – De hulpdiensten zijn vrijdag middag 10 juni 2022 om 16:03 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de kruising Rossweg met de Rengersweg-N332 bij de verkeerslichten. Ter plaatse bleek er een ongeval te zijn gebeurd tussen een vrachtwagen en een auto de vrachtwagen chauffeur heeft nog geprobeerd te remmen en heeft nog uitgeweken maar kon een aanrijding niet meer voorkomen hij ramde zelf nog een twee verkeerlichten de auto kwam door de klap in de tuin tot stilstand. De brandweer heeft een persoon uit de auto moeten knippen die was ernstig gewond geraakt en naa het ziekenhuis overgebacht met spoed ook de andere inzittende is met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht. Het verkeer kon niet vanuit Laren naar Lochem zij werden omgeleid via de Ampsenseweg er stond een file met een extra reistijd van 8 minuten. De verkeersongevallenanalyse heeft ter plaatse een onderzoek gedaan de auto zou volgens getuigen door rood zijn gereden. De chauffeur is met de schrik vrij gekomen. De auto zal door een bergingsbedrijf moeten worden afgesleept.

Foto’a News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.