Bestuurder valt in slaap en botst tegen boom op N35 bij Wierden.

Wierden – De hulpdiensten zijn vrijdag avond 10 juni 2022 om 23:56 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de N35. Ter plaatse bleek er een automobilisten vanuit zijn werk onderweg in slaap te zijn gevallen en is in de rechter berm frontaal tegen een boom botst. De N35 is even afgesloten geweest tussen Nijverdal en Wierden door het ongeval aan beide kanten stonden files. De bestuurder is in de ambulance gecontroleerd maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De auto moest door een bergingsbedrijf worden afgesleept met flinke schade.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.