Ravage bestuurster gewond ongeval Borne. (Video)

Borne – De hulpdiensten zijn zaterdag nacht 11 juni 2022 om 00:15 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de Kruising Ziekenhuisstraat met de Grotestraat. Ter plaatse bleek er een bestuurster uit de bocht te zijn gevlogen die naar links ging de heeft een informatie paal geraakt en vervolgens heeft ze een lantarenpaal uit de grond gereden en de is op de kop midden op de Grotestraat tot stilstand gekomen. De bestuurster is met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht. De Grotestraat is een langere tijd afgesloten geweest. Twentemilieu komt de olie op ruimen en de lantarenpaal weg halen en afsluiten een bergingsbedrijf heeft de auto weer op de wielen getrokken en afgesleept met flinke schade.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.