Duitse Traumahelikopter gealarmeerd voor incident in Holten.

Holten – De hulpdiensten zijn Zondag avond 12 juni 2022 om 20:10 uur gealarmeerd voor een incident aan de Raalterweg-N332. Ter plaatse bleken er een man en vrouw aan het fietsen te zijn op de parallelweg door een onbekende oorzaak kwam te man ten val op het eerste aanzien zou de man ernstig gewond te zijn geraakt daarom werd door de meldkamer ook een Duitse Traumahelikopter te zijn gealarmeerd uit Reine die werd al vrij snel afgemeld bij aankomst van de ambulance bleek het allemaal wel mee tevallen en de man was aanspreekbaar hij is wel met spoed naa het ziekenhuis overgebracht. De man en vrouw waren vanuit een Tentfeest onderweg naar Huis. De parallelweg was tijdelijk afgesloten tussen Holten en Nieuw Heeten.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.