Motorrijder gewond bij ongeval bij Holten.

Holten – De hulpdiensten zijn maandag middag 13 juni 2022 om 17:51 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de Langstraat. Ter plaatse bleek er een motorrijder uit een s-Bocht te zijn gevlogen hij is een lang stuk over het asfalt geschoven en in een diepe sloot tot stilstand gekomen. De brandweer is gealarmeerd om dat de motorrijder in de sloot lag uit eindelijk is heeft het ambulance personeel de motorrijder zelf uit de sloot gekregen hij is met spoed naar het ziekenhuis in Almelo overgebracht. De motorrijder heeft geluk gehad dat bestuurder het zag gebeuren anders had niemand hem hier gevonden in de diepe sloop en hoog gras er voor. De motor moet door een bergingsbedrijf worden afgesleept.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.