Rijssenseweg afgesloten door kettingbotsing bij Enter. (Video)

Enter – De hulpdiensten zijn dinsdag ochtend 14 juni 2022 om 07:55 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de Rijssenseweg.

Ter plaatse bleek er een kettingbotsing te zijn gebeurd tussen een bedrijfsbus en twee auto’s er moest een grote bouwkraan van de Rijssenseweg de Rondweg oprijden het verkeer op de Rijssenseweg stond stil om de grote bouwkraan de ruimte te geven om de grote bocht te maken een bestuurster van de Grijze auto die vanuit Enter richting Rijssen reed had niet in de gaten dat er een rij met stilstaande voertuigen stonden en probeerde nog uit te wijken maar boste als nog achterop de zwarte auto die op zijn beurt weer door en achterop de bedrijfsbus botst.

De Rijssenseweg was afgesloten het verkeer vanuit Rijssen richting Enter werd over de Rondweg omgeleid het verkeer vanuit Enter Richting Rijssen werd over het fietspad geleid.

De bestuurster van de achterste auto is door ambulance personeel gecontroleerd op letsel dat bleek niet het geval ze hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Beide auto zijn ,met schade door een bergingsbedrijf afgesleept.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.