Gewonde Taxibus botst achterop vrachtwagen op N35 bij Haarle. (Video)

Haarle – De hulpdiensten zijn maandag middag 20 juni 2022 om 15:09 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de N35. Ter plaatse bleek er een ongeval te zijn gebeurd tussen een Taxibus en een vrachtwagen. De Taxibus bestuurder had te laat in de gaten dat er een file was ontstaan voor de verkeerslichten op de kruising Tunnelweg met de Almeloseweg-N35 en botst achterop de Vrachtwagen. De A35 was afgesloten in beide richtingen tussen Nijverdal en Marienheem het verkeer werd over beide parallelwegen geleid. De bestuurder van de Taxibus is met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht. De zwaar beschadigde Taxibus is door een bergingsbedrijf afgesleept. De vrachtwagen chauffeur is flinke geschrokken en kon met de schade aan de oplegger verder rijden.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.