Auto raakte van de weg en botst tegen boom bij Haarle. (Video)

Haarle – De hulpdiensten zijn dinsdag ochtend 21 juni 2022 om 08:01 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de Bathemerweg. Ter plaatse bleek er een auto bestuurder in de slip te zijn geraakt door split op de weg in een bocht naar links en is recht in de berm gekomen tegen afastering gereden en tegen een boom gebotst het motorblok is uit de auto geslingerd en ligd er los voor. De bestuurder is door ambulance personeel gecontroleerd hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De Bathemerweg is een lange tijd afgesloten geweest voor het verkeer een bergingsbedrijf heeft de onherstalbaar beschadigde auto afgesleept. De gemeente Hellendoorn heeft het wegdek olie vrij gemaakt.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.