Oldtimer brommer bestuurder gewond bij ongeval in Holten. (Video)

Holten – De hulpdiensten zijn dinsdag ochtend 21 juni 2022 om 11:34 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de kruising Doorlopendedijk met de Dorperdijk. Ter plaatse bleek er een ongeval te zijn gebeurd tussen oldtimer brommer en een bedrijfsbus. De man op de Oldtimer Puch uit 1977 reed op de Dorperdijk vanuit Bathmen richting Holten en zag daarbij de bedrijfsbus die vanuit de Doorlopendedijk de Dorperdijk op wilde rijden over het hoofd waardoor er een aanrijding ontstond. De brommer bestuurder is met meerdere bot breuken naar het ziekenhuis overgbracht. De bedrijfsbus en de Oldtimer Puch zijn door een bergingsbedrijf afgesleept.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.