Boeren onderweg vanuit Delden, Wierden en Holten naar protest in Stroe. (Video)

Delden – woensdag ochtend 22 juni Om 07:30 uur verzamelde zich boeren aan de Langstraat met bedrijfsbussen en aanhangers en auto’s met aanhangers.

Vanuit Wierden richting Rijssen vanuit daar reden ze naar Holten en vanuit Holten reden richting Bathmen, Deventer honderden boeren vanuit Twente op De N350 vanuit Rijssen richting Wierden stond het verkeer helemaal stil automobilisten kwamen uit de auto en liepen rond of zaten op de motorkap te wachten tot de honderden tractoren voorbij waren vanuit Wierden richting Rijssen/Holten op de N344 Tussen Holten en Bathmen stond het verkeer ook stil door de grote stoet met Tractoren.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.