Houtsnippers onder spoorbrug aan Dorpsstraat in Holten.

Holten – woensdag avond 22 juni heeft een vrachtwagen of een tractor met aanhenger die te hoog was houtsnippers verloren die flinke hoeveelheid kwam op het wegdek te recht op de Dorpsstraat onder de brug. De houtsnippers zijn een groot gevaar voor motorrijders en brommer bestuurders die het niet zien liggen als ze vanuit de Deventerweg de Dorpsstraat in rijden zij kunnen onderuit gaan en tegen de muur eindigen van de spoorbrug gelukkig is er niks misgegaan. De politie heeft even de Dorpsstraat afgesloten zo dat de veilig de houtsnippers in de goot konden vegen er moet een veegwagen ter plaatse komen om de rommel uit de goot te vegen. De veroorzaker van de rommel is niet bekend.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.