Fietser gewond bij ongeval met auto in Rijssen.

Rijssen – De hulpdiensten zijn donderdag ochtend 23 juni 2022 om 09:09 uur gealarmeed voor een ongeval met letsel op de kruising Lijsterbeslaan met de Markeloseweg. Ter plaatse bleek er een ongeval te zijn gebeurd tussen een auto en een fietsster. De auto wilde vanuit de lijsterbeslaan de Markeloseweg oprijden en zag daarbij de fietsster van links over het hoofd op de voorrangsweg die vanuit Markelo richting Rijssen fietste. De fietsster is met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht met onbekend letsel.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.