Wielrenner ernstig gewond bij ongeval in Markelo Traumahelikopter ter plaatse. (Video)

Markelo – De hulpdiensten zijn donderdag ochtend 23 juni 2022 om 11:46 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de kruising Bergsweg met de Grotestraat. Ter plaatse bleek e een ongeval te zijn gebeurd tussen een vrachtwagen en een wielrenner. De wielrenner wilde vanuit de Bergsweg links afslaan de Grotestraat op en zag daarbij de langzaamrijdende vrachtwagen van rechts over het hoofd waardoor er een aanrijding is ontstaan. De Duitse traumahelikopter die is opgeroepen voor het ernstige slachtoffer de traumahelikopter is midden op de Holterweg-N755 geland. De Holterweg-N755 is in beide richtingen afgesloten tussen Holten en Markelo het verkeer werd over de parallelweg geleid. De zwaar gewonde wielrenner is met de Duitse Traumahelikopter naar het MST ziekenhuis in Enschede overgebracht.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.