Auto vliegt in brand op de A1 bij Holten.

Holten – De hulpdiensten zijn vrijdag 24 juni 2022 om 13:40 uur gealarmeerd voor een autobrand op de A1. Ter plaatse bleek er onder rijden door kortsluiting brand te zijn ontstaan in de kofferbak van een Subaru Legacy uit 2000. De bestuurder zag witte rook en zette de auto op de afrit van de A1 aan de kant bij afslag Holten/Lochem en belde hij was onderweg vanuit Enschede naar Apelddorn. De brandweer die met twee wagens ter plaatse kwamen hebben eerst wat pesoonlijke spullen uit de auto gehaald en hebben de brand geblust. De afrit van de A1 was door de brand afgezet. Een bergingsbedrijf heeft de auto afgesleept. Er raakte niemand gewond.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.