Woningbrand blijkt vergeten pan op fornuis in Wierden.

Wierden – De Brandweer is vrijdag middag 24 juni 2022 om 14:51 uur gealarmeerd voor een woningbrand aan de Anjelierstraat. Ter plaatse bleek e een vergeten pannetje met flink aangebrande eieren op het fornuis te staan. De bewoner was weg gegaan en had helemaal niet meer aan het pannetje gedacht iemand hoorde een rookmelder afgaan en en rook een stank lucht waarop de brandweer werd gealarmeerd zij hebben de deur los gebroken om binnen te komen en hebben het fornuis uitgezet binnen hing een rook lucht de brandwee heeft de tussen woning geventileerd voor het incident was de Anjelierstraat afgesloten. Stichting Salvage komt ter plaatse om met de bewoner en de verzekering de schade af te handelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.