Oldtimer Ford Capri vat vlam bij Nijverdal.

Nijverdal – De hulpdiensten zijn vrijdag avond 24 juni 2022 om 21:14 uur gealarmeerd voor een auto op de Kruising De Joncheerelaan met de Grotestraat. Ter plaatse bleek er een oldtimer Ford Capri 1600 uit 1975 in brand te zijn gevlogen bij de verkeerslichten. De brandweer heeft de brand snel kunnen blussen en hebben daarmee een groot deel van de auto kunnen redden. De Gemeente Hellendoorn is ter plaatse gekomen om korrels over de gelekte vloeistof gestrooid m het op te ruimen. Het verkeer vanuit de Sallandseheuvelrug richting Nijverdal heeft veel last van de autobrand. De auto zal moeten worden afgesleept.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman – Daan Westenberg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.