Brandweer haalt kraai bij de schoorsteen weg in Dijkerhoek.

Holten – De brandweer is zondag middag 26 juni 2022 om 12:23 uur gealarmeerd voor een Dier Op Hoogte aan de Hakkertsweg. Ter plaatse bleek er een kraai achter het gaas te zitten op het dak van een vrijdstaande woning bij de schoorsteen dat gaas is er juist voor bedoel zo dat er geen volgens de schoorsteen in kunnen komen om een nest te maken hoe die daar achter heeft kunnen komen is totaal onbekend het gaas zat er volgens de brand goed om heen. De brandweer heeft het gaas los gemaald om de kraai vrij te laten. De Dierenambulance was als eerste te plaatse maar konden verder niks doen en hebben de brandweer gealarmeerd.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.