Ongeval tussen Twee auto’s op de A1 bij Rijssen. (Video)

Rijssen – De hulpdiensten zijn zondag middag 26 juni 2022 om 18:54 uur gealarmeerd voor een ongeval op de A1. Ter plaatse bleek er een kop-staartbotsing te zijn gebeurd tussen twee auto’s. De zwarte auto is achter op de witte auto gebotst die vervolgens door de klap in de slip raakte en in de echter berm tot stilstand kwam. De politie heeft de rechter rijstroken laten afkruisen en de maxium snelheid terug laten brengen naar 70 kmu vanuit Holten naar Rijssen er raakte niemand gewond bij het ongeval beide auto’s hebben flinke schade opgelopen en moesten worden afgesleept door een bergingsbedrijf.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.