Gewonden bij frontale aanrijding op Ommerweg-N347 bij Hellendoorn. (Video)

Hellendoorn – De hulpdiensten zijn woensdag ochtend 29 juni 2022 om 10:15 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de Ommerweg-N347. Ter plaatse bleek er een frontale botsing te zijn gebeurd tussen twee auto’s oor een onbekende oorzaak. De bestuurder en bestuurster zijn met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht. De Ommerweg-N347 is een tijd afgesloten geweest tussen Lemele en Hellendoorn. Een bergingsbedrijf heeft de twee flink beschadigde auto’s afgesleept.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.