Opnieuw de A1 geblokkeerd nu bij Enter in beide richtingen. (Video)

Enter – De boeren hebben woensdag middag 29 juni 2022 een paar uur de A1 geblokkeerd het verkeer stond volledig stil vanuit Knooppunt Azelo naar Enter en vanuit Enter naar Knooppunt Azelo konden vrachtwagen nog over de vluchtstrook rijden. Er stonden lange files in beide richtingen e stond 10 kilometer en 34 minuten extra reistijd stilstaande file vanuit Knoppunt Azelo naar Enter en aan de andere stond een file vanuit Markelo richting Knooppunt Azelo van 10 kilometer file en 29 minuten extra reistijd toen de boeren de blokkade opgaven kiepte ze grasbalen en banden in de rechter berm ook werd er met een hakselaar gras fijn gemalen en weg geblazen.

Foto’s News United/Jan Wiiel Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.