Lange file door Ongeval op N347 bij Goor.

Goor – De hulpdiensten zijn woensdag middag 29 juni 2022 om 17:06 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de N347. Ter plaatse bleek er een kop-staartbotsing te zijn gebeurd tussen twee auto’s. De rijstrook vanuit de A1 richting Goor op de N347 is afgesloten een weginspecteur van de Provincie Overijssel en de Politie regelen het verkeer om en om langs het ongeval er staat een mega lange file vanaf de A1 richting van 3 kilometer en 8 minuten vertraging er raakte niemand gewond bij het ongeval. Beide auto’s moeten worden afgesleept door een bergingsbedrijf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.