Gewonden auto botst tegen boom bij Lochem, Traumaheli TP. (Video)

Lochem – De hulpdiensten zijn donderdag nacht 30 juni 2022 00:11 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de Zutphenseweg-N346.

Ter plaatse bleek er een auto van de weg te zijn geraakt door een onbekende oorzaak en is links van de weg in de berm tegen een boom gebotst.De twee personen een man en vrouw zijn met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht een naar Zutphen en de ander naar Enschede er was ook een Traumahelikopter gealarmeerd die is ook geland in een weiland naast het ongeval de Trauma arts hoefde niet mee naar het ziekenhuis en konden terug keren naar hun vliegbasis Volkel. De Zutphenseweg-N346 is een lange tijd afgesloten geweest tussen Lochem en Almen het verkeer werd over de parallelweg geleid een bergingsbedrijf moet de onherstelbaar beschadigde auto afslepen.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.