Lange file door opnieuw een ongeval op N347 bij Markelo. (Video)

Markelo – de hulpdiensten zijn donderdag middag 30 juni 2022 om 17:17 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de N347. Ter plaatse bleek er een kop-staartbotsing te zijn gebeurd tussen twee auto’s er staat een lange file vanuit de A1 richting van 3,3 kilometer file en 13 minuten vertraging. De auto’s hebben flinke schade opgelopen en moeten beide worden afgesleept door een bergingsbedrijf. Gisteren middag gebeurde er ook een ongeval tussen twee auto’s toen 3,3 kilometer verder naar Goor toen stond er ook een lange file.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.