Straten, Kelders en tunnels onder water door Noodweer in Rijssen. (Video)

Rijssen – De brandweer heeft het donderdag avond 30 juni 2022 erg druk gehad met wateroverlast en stormschade veel straten zijn onderwater gelopen ook zijn er aantal kelders van woningen onder water gelopen en is er een fietstunnel tot halvewege onderwater gelopen inwoners van Rijssen hebben zelf de onderwater gelopen wegen afgezet met hun auto. ook heeft de Gemeente Rijssen/Holten hekken geplaatst bij het winkelcentrum Hoge Wal daar is de parkeerkelder onder de winkels onder water gelopen.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.