Auto beland in de sloot langs zandweg bij Wierden. (Video)

Wierden – De hulpdiensten zijn maandag 4 juli 2022 om 11:48 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de Wulpenweg. Ter plaatse bleek er een auto op de zandweg van de weg te zijn geraakt en is in een diepe sloot beland door een onbekende oorzaak de bestuurster kon de deur niet open krijgen van binnen de eerste politie auto die ter plaatse aan kwam heeft de deur open gedaan zo dat ze er uit kon klimmen. De bestuurster is met de schrik vrijgekomen. De brandweer is met spoed ter plaatse gekomen maar hoefde niks te doen ook de ambulance klam later ter plaatse ook hun hoefde niks te doen. Er moet een bergingsbedrijf ter plaatse komen om de auto uit de sloot te halen.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.