Flinke vertraging op Bornsestraat in Hengelo door ongeval. (Video)

Hengelo – de hulpdiensten zijn maandag 4 juli 2022 om 12:49 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de kruising Afrit A1 met de Bornsestraat. Ter plaatse bleek er een ongeval te zijn gebeurd tussen twee auto’s bij de verkeerslichten een van de beide auto’s moet door rood zijn gereden dat word onderzocht door de politie. Het verkeer dat vanuit Oldenzaal komt en er bij de Afslag Hengelo af wil kan niet linksaf ook is de rechterrijstrook afgesloten vanuit de A1 richting Borne er staat een file op de Bornsestraat.

Er zijn meerdere personen inde ambulance gecontroleerd niemand hoefde uit eindelijk mee naar het ziekenhuis. Beide auto’s moeten worden afgesleept door een bergingsbedrijf.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.