Motorrijder gewond bij ongeval met auto in Hengelo Ov. (Video)

Hengelo – De hulpdiensten zijn maandag avond 4 juli 2022 om 21:31 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de kruising Afrit A35 met de Deldensestraat-N346. Ter plaatse bleek er een ongeval te zijn gebeurd tussen een auto en een motorrijder op de kruising met verkeerslichten. De motorrijder kwam van de afrit A35 en wilde de Deldensestraat-N346 oprijden de auto kwam vanuit Delden richting Hengelo en kwamen met elkaar in botsing wie van de twee bestuurders door rood is gereden is niet bekend de verkeersongevallenanalyse gaat ter plaatse onderzoek doen. De linkerrijstrook is afgesloten op de N346 vanuit Delden naar Hengelo en de linkerrijstrook is afgesloten op de Afrit van de A35 vanuit Enschede richting Hengelo. De motorrijder is met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.