Ongeval tussen auto en scooter

Rijssen – De hulpdiensten zijn dinsdag ochtend 5 juli 2022 om 08:31 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de kruising Schietbaanweg met de Enterstraat. Ter plaatse bleek er een ongeval te zijn gebeurd tussen een auto en een scooter. De auto wilde vanuit Schietbaanweg de Enterstraat oprijden en zag daarbij de scooter bestuurster over het hoofd. De scooter bestuurster is door ambulance personeel onderzocht maar hoeft niet mee naar het ziekenhuis zij word door de ambulance naar huis gebracht. De auto kan met de voor schade doorrijden de scooter is met flinke schade bij een Transport Bedrijf Neergezet.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.