Bestuurder botst tegen boom en slaat over de kop (Video)

Hoge Hexel – Een bestuurder van een auto is vanmiddag gewond geraakt toen deze door nog onbekende oorzaak in de rechterberm kwam, een boom schampte en een tweede boom frontaal pakte. Door de botsing sloeg de auto over de kop en kwam op de kop midden op de weg tot stilstand. 

Het ongeval gebeurde rond 16 uur op de Hexelseweg in Hoge Hexel. De automobilist reed van Daarle in richting van Wierden. Het slachtoffer hoefde na te zijn nagekeken in een ambulance niet naar het ziekenhuis. De weg was als gevolg van de aanrijding volledig afgesloten. De oorzaak van de botsing is niet bekend. De auto is met zware schade afgesleept. 

Foto’s News United/Bert Kamp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.