ME maakt eind aan blokkade bij Jumbo in Raalte. (Video)

Raalte – De Me heeft dinsdag middag 5 juli 2022 een eind gemaakt aan de demonstratie waarbij de burgermeester een noodverordening had afgegeven om de poorten bij de twee distributiecentrums weer vrij te maken. De boeren hebben gewacht tot de ME er was met veel bussen en een shovel daarna gingen de boeren weg de omliggende straten werden door de ME afgezet niemand mocht er meer naar toe. De politie heeft de balen hooi en Stroo die voor de poorten waren gedumpt weg geschoven zo dat de vrachtwagens er weer door konden.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.