Opnieuw Boerenprotest bij de A1 bij Holten. (Video)

Holten – Tien tallen boeren hebben woensdag avond 6 juli 2022 opnieuw gedemonstreerd tegen de stikstof plannen van het kabinet bij de afslag Holten/Markelo in de berm tussen de op en afrit daarbij hebben ook een bult met hooi/stro en banden in brand gestoken daarbij kwam veel zwarte rook vrij die goed in de omgeving was te zien en over de borkeld trok Rijkswaterstaat heeft uit veiligheid de rechterrijstrook afgesloten ook is even de toerit afgesloten geweest vanuit de Holterweg-N755 de A1 op richting Rijssen. De brandweer werd om 22:55 uur gealarmeerd om de brand te blussen.

Foto’s News United/Bert Kamp & Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.