Boeren op bezoek bij Muller in Holten.

Holten – Vrijdag ochend 8 juli 2022 kreeg Muller Transport be4zoek van een heel aantal boeren. Het Transport bedrijf had zelf al een trekker met oplegger over de Keizersweg gezet om te voorkomen dat de boeren met hun tractoren het bedrijf zal blokkeren dat was volgens de groep boeren niet de bedoeling ze wilde alleen verhaal halen door de grote hoeveelheid tractoren was de kruising Aaltinksweg met de Keizersweg geblokkeerd en een stuk van het industrieterrein aan de Keizersweg. De boeren vroegen zich al of de Transport sector achter hun stonden het Transport bedrijf heeft samen met de boeren een brief opgesteld later kwam Burgermeester Arco Hofland van de Gemeente Rijssen/Holten ter plaatse ook hij heeft met de boeren een brief opgesteld later heeft de eigenaar Jan Peter Muller bij de Tractoren een toestraak gehouden samen met Burgermeester Arco Hofland. daarna zijn de boze boeren weer vertrokken naar een andere locatie.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.