Vrachtwagen met klapband zorgt voor afzetting N35 Nijverdal/Wierden.

Nijverdal – Een buitenlandse vrachtwagen chauffeur heeft vrijdag middag 8 juli 2022 een klapband gekregen op de trekas van de Trekker rechts achter door dat de vrachtwagen chauffeur midden op de weg stond en de wielen er al af had gedraaid moest de rijstrook vanuit vanuit Nijverdal richting Wierden worden afgesloten er is een bergingsbedrijf aan te pas gekomen om mee te helpen zo snel mogelijk de wielen er weer op de zetten het verkeer werd omgeleid vanuit Nijverdal richting Wierden alles liep vast de N35 en de parallelweg langs de N35 er stond een file van 2 kilometer en 8 minuten extra reistijd door het incident.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.