Ongeval tussen bakwagen bedrijfsbus en motor op A1 bij Holten.

Holten – De hulpdiensten zijn vrijdag middag 8 juli 2022 om 16:13 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de A1.

Ter plaatse bleek er een ongeval te zijn gebeurd tussen een bakwagen bedrijfsbus en een motor het verkeer voor de bedrijfsbus remde flink door een overstekende eend met kuikens een paar kuikens hebben het oversteken niet overleefd. 

De bestuurder van de bedrijfsbus ging ook hard in de rem en wilde uit wijken naar links maa er reed een bedrijfsbus naar hem waardoor die de motor met daarop twee personen niet meer kon ontwijken en e achterop botst waardoor de twee personen op de motor onderuit gingen over twee rijbanen lagen glas en rommel die waren afgesloten vanuit de afslag Holten/Markelo richting de afslag Holten/Lochem ook was de afrit bij de afslag Holten/Lochem afgesloten enkele automobilisten negeerde de afzetting en krijgen van de Landelijke Eenheid politie een boete thuis gestuurd.

De twee personen op de motor zijn door ambulance personeel onderzocht op letsel het bleek alle mee te vallen ze hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

De motor moest door een bergingsbedrijf worden afgesleept de bedrijfsbus mocht met de schade doorrijden.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.