Twee gewonden bij ongeval bij Hellendoorn. (Video)

Hellendoorn – De hulpdiensten zijn woensdag middag 13 juli 2022 om 13:55 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de kruising Schuilenburgerweg met de Haersingel-N347. Ter plaatse bleek er een ongeval te zijn gebeurd tussen twee auto. De witte auto wilde vanuit de Schuilenburgerweg de Haersingel-N347 oprijden en zag daarbij een auto van links over het hoofd waardoor er een aanrijding ontstond. In de witte auto zaten twee vrouwen en twee kinderen de twee vrouwen zijn met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht de twee kinderen op de achter bank zijn door ambulance personeel onderzocht maar hoefde niet mee wel hebben ze een traumabeertje gekregen. De Haersingel-N347 is een tijd in beide richtingen afgesloten geweest. De twee flinke beschadigde auto’s moeten worden afgesleept door een bergingsbedrijf.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.