Bosbrand op de Sallandseheuvelrug bij Holten. (Video)

Holten – De brandweer is woensdag middag 13 juli 2022 om 16:47 uur met groot materieel uitgerukt voor een bosbrand aan de Nijverdalseweg. Ter plaatse bleek er een stuk van 10 bij 10 meter in brand te staan. De brandweer heeft om 17:01 uur opgeschaald naar Middelbrand. De Brandweer korpsen van Holten, Rijssen, Nijverdal, Goor en Borne zijn ter plaatse. De brand is onder controle er komt nog veel rook vrij de brandweer is aan het nablussen dat gaat nog een lange tijd duren. De hulpdiensten vermoeden dat het gaat om brand stichting en gaan onderzoek doen.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.