Ongeval tussen auto en vrachtwagen op A1 bij Holten.

Holten – De hulpdiensten zijn donderdag ochtend 14 juli 2022 om 08:22 uur gealarmeerd voor een ongeval op de A1. Ter plaatse bleek er een ongeval te zijn gebeurd tussen een auto en een vrachtwagen. De vrachtwagen reed op de oprit naar de A1 vanaf tankstation Shell de auto bestuurder kwam vanaf de parkeerplaats Struik en wilde rechts afslaan de oprit naar de A1 op en zag daarbij de vrachtwagen van links over het hoofd door de laagstaande zon. De auto is door de klap naar rechts geschoten is daarbij over een hoge betonnen steen gereden daar heeft hij zijn motorblok ook nog kapot gereden en hij heeft flinke schade aan de linker zijkant door het ongeval met de vrachtwagen de auto word afgesleept door een bergingsbedrijf. Er is een monteur ter plaatse van het Transportbedrijf zelf die de flinke schade aan de vrachtwagen gaat bekijken het voorwiel rechts voor moet vervangen daarna kan hij met de schade doorrijden.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.