Het lukt de Brandweer niet om dat uit de boom te halen bij Nijverdal.

Nijverdal – De Brandweer van Rijssen is donderdag middag 2022 om 12:43 uur gealarmeerd voor een dier op hoogte aan de Dille. Ter plaatse bleek er een kat in een boom te zitten die er  niet meer uit wilde. De brandweer heeft met een hoogwerker geprobeert om de kat uit de boom te halen ze waren dichtbij en de kat wilde komen maa toen ze een net pakte ging de kat steeds verder de boom in en nu dit die helemaal boven in de boom nu komen ze er ook niet bij. Het dierenambulance personeel probeert nu een boom klimmer te regelen om dat kat als nog uit de boom te halen. door de inzet van de brandweer was de weg de Dille afgesloten.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.