Brand bij Restaurant in Rijssen.

Rijssen – De hulpdiensten zijn vrijdag avond 15 juli 2022 om 21:40 uur gealarmeerd voor een brand bijeenkomst aan de Rijssenseweg-N752. Ter plaatse bleek er een brand te zijn uitgebroken bij Restaurant Schwazwald daar heeft een Elektrische voertuig vlam gevat binnen er kwam veel rook vrij. De brandweer heeft tientallen E-Choppers uit het gebouw gehaald gehaald. De brandweer schaalde om 21:50 uur op naar Middelbrand. De Rijssenseweg-N752 is een tijd afgesloten geweest om de brandweer veilig het werk te laten doen en dat ze de ruimte hadden ze hebben een gat in het dat gezaagd om de brand goed onder controle te krijgen.

Foto’s News United/Kevin Sand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.