Boeren hebben opnieuw protest gevoerd op de A1 nu bij Bathmen. (Video)

Bathmen – Als gevolg van een flinke brand staat het verkeer muurvast stil op de A1 van Hengelo richting Amsterdam. Boeren hebben de berm in brand gestoken tussen Holten en Deventer terhoogte van Bathmen. Diverse brandweerkorpsen zijn gealarmeerd en spoedden zich ter plaatse. Het verkeer staat helemaal vast. dikke rookwolken ontnemen de automobilisten het zicht. De file begint op ditmoment  bij Holten in richting Amsterdam maar groeit snel. Door het vakantie verkeer is het extra druk op de A1. Het is niet bekend hoelang de stremming gaat duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.