Fietser gewond bij ongeval met auto op beruchte rotonde in Nijverdal.

Nijverdal – Vrijdagavond rond 22:45 kwam er bij de hulpdiensten een melding van een ongeval binnen. Ter plaatse bleek er weer een ongeval met een fietser op de beruchte rotonde van de Helmkruidlaan met de Baron van Sternbachlaan. Voor de zoveelste keer werd er weer een fietser geschept door een auto. De automobilist zag bij het verlaten van de rotonde van de Helmkruidlaan de Baron van Sternbachlaan de fietser over het hoofd en schepte de fietser. Het slachtoffer, een man raakte dermate gewond dat hij met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd moest worden. De aard en de ernst van het letsel zijn niet bekend.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.