Huishoudens zonder drinkwater door breuk in Nijverdal. (Video)

Nijverdal – De brandweer is vrijdag avond 15 juli 2022 om 23:43 uur gealarmeerd voor een wateroverlast aan de Esweg. Ter plaatse bleek er een waterleiding te zijn gesprongen de Esweg kwam daarbij onder water te staan en is afgesloten met linten door de brandweer er is een flink zinkhol ontstaan bij de oprit van een woning verder zijn er op meerdere plekken in straat stenen en tegels flink naar boven geduwd. Netbeheerder Vitens was met meerdere bussen ter plaatse en een kraan en hebben de waterleiding gerepareerd 10 tallen huishoudens zaten uren zonder water.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.