Grote Brand in schuur in Zuna Dieren komen om Tractoren uitgebrand. (Video)

Zuna – De hulpdiensten zijn vrijdag avond 16 juli 2022 om 00:09 uur gealameerd voor een brand Agrarisch aan de Smeijesdijk. Ter plaatse bleek er bij aankomst van de brand een schuur van 10 bij 40 meter volledig in brand te staan. De brandwee schaalde om 00:19 uur op naar middelbrand in de schuur stonden 16 kalveren die heb de brand niet overleeft ook stonden er twee tractoren en een dieseltank in die zijn ook verloren gegaan bij de brand er zijn twee kranen te plaatse gekomen om de brandende resten ui elkaar te trekken zo dat de brand alles kon afblussen. De schuur van 10 bij 40 meter is volledig verloren gegaan. De brandweer heeft overslag naar andere schuur mer koeien weten te voorkomen.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.