Bedrijfsbus op de kop caravan op de kant in berm langs A1 bij Bathmen. (Video)

Bathmen – De hulpdiensten zijn zaterdag 16 juli 2022 om 13:49 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de A1. Ter plaatse bleek er een bedrijfsbus met daar achter een caravan in de slip te zijn geraakt en is van de weg geraakt door een onbekende oorzaak de bedrijfsbus is op de kop tot stilstand gekomen en de caravan op de kant in de bedrijfsbus zaten man en vrouw en twee kinderen zij zijn in de ambulance gecontroleerd maar hoeven niet mee naar het ziekenhuis. Het bergingen van de combinatie gaat lange tijd in beslag nemen het verkeer kan niet vanuit de A1 naar Parkerplaats Boermark. 

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.