BMW volledig uitgebrand aan de voorkant op de A1 bij Bathmen. (Video)

Bathmen – De hulpdiensten zijn zaterdag avond 16 juli 2022 om 19:27 uur gealarmeerd voor een autobrand op de A1. Ter plaatse bleek er een BMW auto onder het rijden in brand te zijn gevlogen. De vijf inzittende twee kinderen en drie volwassen waren onderweg na huis in Almelo een andere automobilist die is gestopt moest toevallig richting Almelo en heeft een volwassenen meegenomen en de twee kinderen. Er zijn twee rijstroken afgesloten vanuit Deventer richting Bathmen. De brandweer heeft de brand geblust. Een bergingsbedrijf sleept de auto af die volledig is uitgebrand aan de voorkant.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.