Meerdere bermbranden in Holten. (Video)

Holten – De brandweer is zondag middag 17 juli 2022 om 15:56 uur gealarmeerd voor een bermbrand aan de Beumersteeg. Ter plaatse bleek er een in meerdere straten bermbranden te zijn uitgebroken zoals aan de Beumersteeg. Stevenssteeg en Sapendijk de oorzaak van de branden zijn niet bekend dat word onderzocht er waren veel vlammen te zien er er kwam heel veel rook vrij. De brandweer schaalde om 16:18 uur op naar Grote Brand om zo veel mogelijk water op de brand locatie te krijgen. De brandweer heeft ook een drone ingezet om de warmte hotspots op de sporen en daar extra water op de blussen. De brandweer korpsen van Holten, Bathmen, Heeten, Goor, Borne, Nijverdal en Drone Team uit Vriezenveen zijn ter plaatse geweest om de brand te blussen.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.