Een gewonde bij ongeval tussen twee auto’s op A1 bij Holten. (Video)

Holten – De hulpdiensten zijn zondag middag 17 juli 2022 om 17:31 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de A1. Ter plaatse bleek er een ongeval te zijn gebeurd tussen twee auto door een onbekende oorzaak is de witte auto achterop de grijze auto gebotst die door de klap in de slip raakte en 180 graden draaide en tegen de midden vangrail tot stilstand kwam. De twee inzittende man en vrouw uit de grijze auto kwamen met de schrik vrij de bestuurster van de witte auto is met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht er waren twee rijstroken afgesloten vanuit Rijssen richting Bathmen e stond 3 kilometer file en 11 minuten vertraging. De twee flinke beschadigde auto’s moeten door een bergingsbedrijf worden afgesleept.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.