Geen treinen tussen Raalte en Nijverdal door kapotte trein bij Haarle. (Video)

Haarle – ProRail is dinsdag middag 19 juli 2022 om 14:51 uur gealarmeerd voor een defecte trein aan de Stationsweg. Ter plaatse bleek er een defecte trein stil te staan. Volgens een trein reiziger ging de hard in de remmen en kwam tot stilstand. ProRail is met spoed ter plaatse gekomen omdat de airco ook was uitgevallen en het enorm warm word in de trein zijn de reizigers uit de trein gehaald. De trein reed vanuit Raalte naar Nijverdal.
De rest van de reizigers worden nu uit de trein geëvacueerd die er nog inzaten en zijn naar de bus begeleid voor dat ze de bus in stapte hebben ze een flesje water gekregen van ProRail. De kapotte trein word afgesleept door een andere trein van Blauwned.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.