Gewonde bij ongeval tussen fietsers en auto bij Enter.

Woensdag avond 20 juli 2022 om 19:45 uur kregen de hulpdiensten een melding van een ongeval aan de Leemslagenweg in Almelo. Dit bleek een aanrijding te zijn aan de Ypeloweg in het buitengebied van Enter vlak bij de Leemslagenweg. Daar is een man op een  fiets aangereden  die daar aan het fietsen was met een vrouw. De man is overgebracht naar het ziekenhuis. De vrouw had geen verwondingen en de bestuurder van de personenauto was ook ongedeerd. De politie deed onderzoek naar de toedracht van van het ongeval. De Ypeloweg was enige tijd gestremd voor het verkeer.

Foto’s News United/Floris Kayim.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.