Zwarte rookwolken over Groot Lochter door autobrand (Met video)

Nijverdal – de brandweer werd vanmiddag rond 16:55 opgeroepen voor een melding van een autobrand aan de bizetstraat. Bij aankomst troffen ze een auto aan waar de vlammen. Al uitsloegen. Ze wisten de brand snel te blussen, maar de schade is enorm. Gezien het model is de auto Total los. De dikke rookwolken die over groot lochter trokken veel bekijks. De eigenaar van de auto had hem zojuist daar geparkeerd en was overgestapt in een bedrijfsbus aldus een geschrokken collega die in de Bizetstraat woont. Talrijk publiek sloeg de verrichtingen van de brandweer belangstellend gade. Er raakte niemand bij de brand gewond.

Foto’s Bert Kamp Reggestreek Fotografie BV / News United

©2022 News United / Reggestreek Fotografie BV
©Reggestreeknieuws Esma
©2022 Esma Reggestreeknieuws
©2022 Esma Reggestreeknieuws
©2022 Esme Reggestreeknieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.